Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat se înfometează de 6 luni pentru că l-a părăsit soţia

Un bărbat se înfometează de 6 luni pentru că l-a părăsit soţia

Un bărbat se înfometează de 6 luni pentru că l-a părăsit soţia
25 Iul 2007   •   23:10

Un bărbat din Gorj a decis să încheie socotelile cu viaţa, după ce soţia l-a părăsit. De şase luni, bărbatul se înfometează şi refuză să mai iasă din casă. Doru Ciucu are 37 de ani. Acum şase luni soţia l-a părăsit şi a luat-o cu ea şi pe fetiţa lor de doar doi ani. De atunci, bărbatul a hotărât să-şi pună capăt zilelor. S-a înfometat şi a încetat să mai meargă la serviciu. De o lună şi jumătate nici nu a mai ieşit din casă. Nu are rude sau prieteni care să îl viziteze iar vecinii sunt singurii care se alertează când li se pare că ceva este în neregulă. Bărbatul a ajuns acum să cântărească doar 30 de kilograme. Este a treia oară când ajunge la spital în stare gravă, cu deshidratare acută prin înfometare. Medicii cred că dacă va continua în acest ritm, bărbatul va muri.

Omul este atât de slăbit încât abia poate vorbi. Miercuri, vecinii au anunţat din nou ambulanţa pentru că li s-a părut supectă liniştea din apartamentul bărbatului. L-au găsit căzut în baie într-o stare de epuizare fizică.

Vecinii spun că înainte avea o viaţă normală şi nu se poate împăca cu gândul că a pierdut totul. Până acum câteva luni, bărbatul de 1, 80 de m înălţime avea aproape de trei ori greutatea pe care o are acum.

Observator

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close