Antena 3 CNN Actualitate Un candidat la Consiliul Local şi-a dat pantalonii jos în faţa unui cetăţean care îl filma în curtea primăriei

Un candidat la Consiliul Local şi-a dat pantalonii jos în faţa unui cetăţean care îl filma în curtea primăriei

Suntem în plină campanie electorală, iar gesturile candidaţilor din toată ţara ne uimesc pe toţi. S-a întâmplat şi în Milişăuţi, judeţul Suceava, unde un candidat la Consiliul Local şi-a dat pantalonii jos şi i-a arătat fundul şi penisul unui bărbat care îl filma şi îl întreba dacă a venit la furat de motorină.

Un candidat la Consiliul Local şi-a dat pantalonii jos în faţa unui cetăţean care îl filma în curtea primăriei
de Cristi Popovici    |    03 Sep 2020   •   09:20

Scandalul a izbucnit în curtea primăriei din Milişăuţi, judeţul Suceava, şi l-a avut în prim plan pe şoferul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, Gheorghe Hînțari, care apare şi pe lista de Consiliu Local a PSD la Primăria Milişăuţi. Bărbatul a intrat într-un conflict verbal cu un activist sosit să verifice nişte informaţii despre eventuale furturi de motorină din garajul primăriei. 

Când s-au întâlnit, cei doi au avut un schimb de replici, iar, l-a un moment dat, angajatul primăriei şi-a dat pantalonii jos şi i-a arătat părţile intime celuilalt bărbat, care filma tot.

"Iată ce face un angajat al primăriei în timpul muncii. Arată c*** la oameni. Bravo! Eşti supărat că ţi s-a tăiat creanga de sub picioare? Eşti supărat că nu mai poţi să cari motorină peste grădină la tine acasă? Sunt filmări, nici nu discut cu tine!", spune bărbatul care filmează întreaga scenă.

La un moment dat, şoferul primăriei sună la poliţie şi cere prezenţa unui echipaj, motivând că un intrus a pătruns în curtea primăriei şi caută motiv de ceartă. Pentru că nu era o urgenţă reală, poliţiştii i-au cerut bărbatului să se prezinte la post, pentru a depune o plângere, lucru pe care nu l-a mai făcut.

 

×
Subiecte în articol: Milişăuţi Suceava
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close