Antena 3 CNN Actualitate Un câștigător la loto a murit subit la doar 23 de ani

Un câștigător la loto a murit subit la doar 23 de ani

Callum Fitzpatrick a câștigat aproape 400.000 de lire sterline în 2014, pe când avea doar 16 ani. Adolescentul lucra la magazinul familiei și se pregătea pentru examene când a decis să își încerce norocul la loto.

Un câștigător la loto a murit subit la doar 23 de ani
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2021   •   18:13

Deși s-a trezit peste noapte cu o sumă fabuloasă în cont, tânărul a rămas cu picioarele pe pământ și s-a focusat în continuare pe studii, absolvind Facultatea de inginerie din cadrul Universității Ulster.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mirror, în calitate de proaspăt câștigător loto, Callum a declarat: „Am fost șocat și mă simt extrem de norocos. Nu prea am mai reușit să adorm de atunci. Cred că îmi doresc să cumpăr o mașină în ianuarie, când voi împlini 17 ani. Vreau o mașină normală”.

Callum era singurul băiat al familiei Fitzpatrick, având trei surori mai mici.

Vestea decesului său i-a șocat atât pe prieten cât și pe șefii săi - toată lumea l-a decris drept un prieten de nădejde, un coleg harnic și un membru valoros al echipei Harbour Inn, barul unde lucra de mai mulți ani.

“Cel mai bun prieten/frate pe care l-aș fi putut avea. Nu vei ști niciodată cât de mult te-am iubit”, a transmis sora sa, pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Și prietenii și colegii săi au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializate.

“Nu pot să cred că ai dispărut din viețile noastre. Callum era un prieten foarte bun, era o plăcere să lucrez alături de el la Harbour Inn. Tuturor ne va fi dor de el, odihnește-te în pace, prietene”, “A trebuit să ne luăm adio de la un prieten minunat, ai lăsat în urma ta amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva din mesajele transmise de prietenii și de colegii săi.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close