Antena 3 CNN Actualitate Un copil a fost sfâşiat de trei câini lup (video)

Un copil a fost sfâşiat de trei câini lup (video)

Un copil a fost sfâşiat de trei câini lup (video)
22 Iun 2007   •   21:42

Un copil de 11 ani din Suceava se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost sfâşiat de trei câini. Băiatul se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Suceava şi urmează să fie transferat la un spital din Iaşi. Copilul este şi acum în stare gravă, dar stabilă, spun medicii de la de Spitalul de Urgenţă Sf. Ioan Cel Nou. Aici a fost adus joi seară cu leziuni la gât, care i-au afectat laringele şi traheea, cu pneumotorax şi insuficienţă respiratorie. Medicii au făcut totul pentru a-i salva viaţa.

Nenorocirea s-a petrecut în timp ce copilul se plimba cu bicicleta, împreună cu alţi doi băieţi, prin cartierul sucevean Zamca. La un moment dat trei câini lup au ieşit dintr-o curte şi tăbărât pur şi simplu pe el. L-au trântit la pâmânt şi au început să îl muşte cu sălbăticie. Prietenii băiatului au aruncat cu pietre în animale crezând că astfel le vor alunga. În zadar însă.

Proprietarul cîinilor a sărit şi el să îl ajute pe copil. Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal proprietarului celor trei câini şi, după anchetă, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Observator

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close