Antena 3 CNN Actualitate Copilul de 14 ani dispărut în apele Dunării a fost găsit mort

Copilul de 14 ani dispărut în apele Dunării a fost găsit mort

Copilul de 14 ani dispărut în apele Dunării a fost găsit mort
29 Apr 2019   •   19:33

Update: Copilul de 14 ani dispărut luni după-amiază în apele Dunării, în localitatea Resova, a fost găsit de salvatorii care au intervenit la faţa locului, el fiind preluat de un elicopter SMURD, în hipotermie, fără semne vitale, pentru a fi continuate manevrele de resuscitare la Spitalul Judeţean din Constanţa, informează reprezentanţii ISU Constanţa. 

Potrivit sursei citate, trupul copilului a fost găsit în apă la aproximativ 7 metri de locul unde a fost sesizată dispariţia lui, fiind predat echipajului SMURD, care a început protocolul de resuscitare. 

După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la faţa locului, copilul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD cu medic, pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea continuării manevrelor de resuscitare. 

Știrea inițială

Un copil de 14 ani din localitatea constănţeană Rasova este căutat luni seara de pompieri, inclusiv cu un echipaj de scafandri, fiind dat dispărut după ce ar fi intrat în Dunăre pentru a-şi recupera o pereche de papuci. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, copilul a fost dat dispărut după ce a intrat în Dunăre pentru a-şi recupera papucii şi nu a mai fost văzut ieşind la mal. 

La faţa locului intervin poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă, precum şi o ambarcaţiune a Secţiei Regionale Poliţie Transporturi, mai precizează sursa citată. 

De asemenea, potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, în zonă a acţionat şi un elicopter SMURD, care a survolat zona, dar fără succes în operaţiunea de căutare. Conform sursei citate, în operaţiunea de căutare a fost cooptat şi un echipaj format din trei scafandri. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close