Antena 3 CNN Actualitate Ar fi omorât un vecin, apoi au plecat la muncă în străinătate. Nici prin gând nu le-a trecut că tocmai fiul lor o să dea detaliile care i-ar băga în închisoare. Cum s-a petrecut totul

Ar fi omorât un vecin, apoi au plecat la muncă în străinătate. Nici prin gând nu le-a trecut că tocmai fiul lor o să dea detaliile care i-ar băga în închisoare. Cum s-a petrecut totul

Ar fi omorât un vecin, apoi au plecat la muncă în străinătate. Nici prin gând nu le-a trecut că tocmai fiul lor o să dea detaliile care i-ar băga în închisoare. Cum s-a petrecut totul
24 Mai 2018   •   19:59

Detaliile șocante au ieşit la iveală în cazul unei crime din localitatea Alunișul, judeţul Bistriţa Năsăud, la un an după ce a fost comisă. Un cuplu împreună cu un vecin ar fi ucis în bătaie un sătean de 40 de ani.

Au încercat apoi să şteargă toate urmele şi au plecat la muncă în străinătate. Între timp însă, poliţiştii au aflat totul. Însuşi băiatul de șase ani al cuplului bănuit de crimă le-ar fi oferit indicii-cheie anchetatorilor despre ororile comise în casa părintească.

În urmă cu aproape un an, victima a ajuns în casa celor doi iubiţi să le ceară socoteală că ar fi găzduit-o pe soţia lui, care fugise de acasă. Între ei, bănuiesc anchetatorii s-ar fi iscat un scandal care a degenerat într-o bătaie în toată regulă la care ar fi asistat şi un vecin, potrivit unui post de televiziune.

Victima a fost lăsată să zacă în curte, iar a doua zi când soţii şi-au dat seama că omul a murit, s-au debarasat de el într-un pârâu. Mai întâi, au tranşat trupul neînsufleţit, ca să fie siguri că şterg urmele crimei.

După o lună, un localnic a găsit un craniu în pădure, iar în urma expertizei anchetatorii au stabilit că este vorba despre bărbatul dispărut. Aşa au bătut anchetatorii la poarta suspecţilor. Cei doi iubiţi erau deja plecaţi la muncă în stainatate. Abia miercuri s-au întors în ţara şi au fost reţinuţi imediat. Apoi au ajutat la reconstituirea crimei.

Cei doi iubiţi au trei copii - de 1 an şi 3 luni, respectiv 3 ani şi şase ani. Când au fost lăsaţi în grija asistenţilor sociali, băiatul cel mare le-ar fi povestit anchetatorilor detalii despre crimă.

×
Subiecte în articol: copil crima strainatate Politie inchisoare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close