Antena 3 CNN Actualitate Un craiovean de 45 de ani, fără alte boli, răpus de COVID-19 în timp ce era cu familia la mare

Un craiovean de 45 de ani, fără alte boli, răpus de COVID-19 în timp ce era cu familia la mare

Florin Cazacu, un asistent medical la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, era în concediu la mare împreună cu soţia şi cei doi copii, când a început să se simtă rău. Bărbatul a fost testat pozitiv şi imediat a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Un craiovean de 45 de ani, fără alte boli, răpus de COVID-19 în timp ce era cu familia la mare
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2020   •   15:31

Erau fericiţi că după o perioadă atât de grea se puteau bucura de câteva zile de linişte. Imediat după internarea bărbatului, au fost testaţi atât soţia, cât şi cei doi copii, rezultatele testelor fiind pozitive în cazul tuturor.

Lavinia Cazacu, asistent medical la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, a hotărât să-şi ia copiii şi să vină acasă. După o zi de spitalizare, cei trei s-au izolat la domiciliu şi au aşteptat, zilnic, veşti bune de la Constanţa, dar acest lucru nu s-a întâmplat, din nefericire, potrivit Adevărul.

Florin Cazacu a stat internat la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa până pe data de 18 iulie, când s-a înregistrat decesul. Diagnostic: infecţie Covid 19, formă severă.

"Auzi, covide? Te urăsc!"

După deces, familia asistentului medical a fost din nou testată, iar singurul rămas pozitiv a fost fiul cel mare. Pentru colegii şi prietenii lui Florin, vestea a căzut ca un trăznet:  „Aş fi vrut să nu fie adevãrat...De când a început nebunia 'COVID' e prima oară când îl simt aproape...atât de aproape şi nemilos!

Azi îl urăsc mai mult ca oricând. Azi ne-a luat un coleg, un om bun şi tânăr.. Drum lin, Florin Cazacu! Niciodată nu te vom uita! Acum cânţi şi râzi acolo, sus cu îngerii! Auzi, covide? Te urăsc!", a scris Janeta Dobre, una dintre colege.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close