Antena 3 CNN Actualitate Un deputat PNL cere demisia senatorului Bădălău, după declaraţia acestuia despre diaspora

Un deputat PNL cere demisia senatorului Bădălău, după declaraţia acestuia despre diaspora

Un deputat PNL cere demisia senatorului Bădălău, după declaraţia acestuia despre diaspora
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Noi 2019   •   09:36

Declarațiile fostului ministru Niculae Bădălău despre diaspora au stârnit un val de reacții dure. Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi merge și mai departe și îi cere demisia.

Citiți și Niculae Bădălău, încă un mesaj disprețuitor la adresa diasporei: „700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc ăștia”

"Senatorul PSD Niculae Bădălău, care a spus azi că 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”, a jignit într-un mod intolerabil, după tradiția deja consacrată a PSD, românii de peste hotare. Bădălău nu se află la prima ofensă la adresa Diasporei și este clar că nu merită să îi mai reprezinte pe români în calitatea sa de senator. Ii cer de urgență demisia din funcție.

PSD nu se dezice: aceasta era atitudinea lor față de românii din Diaspora acum 5 ani de zile, la fel se comportă și acum. Vă aminți probabil ce spunea Ioan Rus, pe atunci ministru al Transporturilor, tot despre românii din străinătate: “Au poate 1.500 euro salariu, de banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă”.

E imposibil să aștepți reforme și evoluție de la PSD, sunt pur și simplu incapabili. Sunt deja exponenți ai extremismului, populismului și primitivismului în politică și, în câțiva ani, se vor lupta să atingă pragul electoral. Oameni care se comportă în sedințele de partid ca niște grupări interlope își extind, iată, brutalitatea și vulgaritatea asupra cetățenilor români", scrie Raeţchi pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau diaspora
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close