Antena 3 CNN Actualitate Un elev din Iaşi a scăpat cu viaţă după ce mii de volţi i-au trecut prin corp

Un elev din Iaşi a scăpat cu viaţă după ce mii de volţi i-au trecut prin corp

Un elev din Iaşi a scăpat cu viaţă după ce mii de volţi i-au trecut prin corp
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
13 Iun 2011   •   21:27
Un elev din Iaşi a fost la un pas să plătească cu viaţa pentru că a vrut să-şi pună pe un site de socializare poza cea mai tare. S-a urcat pe un vagon ca să-şi impresioneze colegii şi s-a electrocutat. A avut noroc că a scăpat cu viaţă după ce mii de volţi i-au trecut prin corp. (BETA)

În cădere , puştiul a încercat să se prindă şi a atins un cablu de înaltă tensiune. 27.000 de volţi i-au trecut prin corp şi l-au aruncat la pământ. Imediat şi-a pierdut şi cunoştinţa. Se urcase pe un vagon cisternă să le demostreze colegilor cu care ieşise de la şcoală că poată să facă poza cea mai reuşită.

Prietenii s-au făcut imediat nevăzuţi. Un alt tânăr care se afla în zonă a fost cel care a sunat la 112. Medicii l-au găsit cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului.

Halta în care s-a produs nenorocirea este însă cunoscută pentru astfel de accidente. Cu toate acestea tinerii au ignorat orice avertisment.

Iar autorităţile nu au cum să interzică accesul, pentru că practic prin acestă zonă se face legătura între două cartiere ale oraşului.
 

×
Subiecte în articol: Iași corp fotografie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close