Antena 3 CNN Actualitate Un fost CAMPION MONDIAL LA LUPTE, acuzat că a bătut trei bărbaţi

Un fost CAMPION MONDIAL LA LUPTE, acuzat că a bătut trei bărbaţi

Un fost CAMPION MONDIAL LA LUPTE, acuzat că a bătut trei bărbaţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Sep 2013   •   13:54
Trei bărbaţi din Grădiştea, judeţul Călăraşi, au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi şi li s-a spart parbrizul maşinii de către persoane necunoscute trimise de un fost campion mondial de juniori la lupte, şi primarul localităţii depunând, în urmă cu o săptămână, plângere pe numele sportivului.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, agresiunea, sesizată în noaptea de vineri spre sâmbătă la 112 de către cei trei bărbaţi, a avut loc pe DN 3, într-o parcare situată la câţiva kilometri distanţă de localitatea Grădiştea.
"Aseară (vineri seară - n.r.), trei bărbaţi, între care doi sunt fraţi, au reclamat o agresiune într-o parcare de lângă DN 3, în apropiere de localitatea Grădiştea, la câţiva kilometri de localitate. Ei spun că li s-a spart parbrizul maşinii Dacia, că doi ar fi fost loviţi, iar unul dintre ei a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Ei spun că au fost agresaţi de mai multe persoane pe care nu le-au putut identifica, dar bănuiesc că acestea au fost trimise de fostul campion mondial de juniori la lupte Dumitru Chiru", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, conform Mediafax.
 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close