Antena 3 CNN Actualitate Un fost ofiţer DGA cercetat pentru şantaj, filmat plângând în hohote în curtea IPJ Arad. De ce își imploră colegii poliţişti „să n-o dea la nimeni“

Un fost ofiţer DGA cercetat pentru şantaj, filmat plângând în hohote în curtea IPJ Arad. De ce își imploră colegii poliţişti „să n-o dea la nimeni“

Un fost ofiţer DGA cercetat pentru şantaj, filmat plângând în hohote în curtea IPJ Arad. De ce își imploră colegii poliţişti „să n-o dea la nimeni“
08 Noi 2019   •   09:40

Un fost ofiţer al Direcţiei Judeţene Anticorupţie (DJA) Arad, cercetat pentru şantaj, a fost filmat plângând în hohote în curtea IPJ Arad. După ce imaginile au apărut în presă, bărbatul susţine acum că este „lucrat” chiar de fostul şef.

George Tabuia a fost filmat plângând în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad și implorându-și colegii „să n-o dea la nimeni”. Din imagini pare că ar fi vorba de o foaie, însă polițistul a declarat pentru criticarad.ro că se referea, de fapt, la o înregistrare în care „apar numele cele mai grele din mafia transportatorilor din Arad şi care, dacă ar fi dată cuiva, ar însemna că eu mai am foarte puţine ore de viaţă”.

Scena care îl are în centru pe George Tabuia, a cărui soţie este consilier local PNL, vine la scurt timp după ce fostul ofiţer DGA a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat că l-a şantajat pe un om de afaceri din Arad.

Practic, Tabuia este acuzat că l-a şantajat pe denunţător să îi dea un comision de 200 de euro pentru că i-a aranjat un contract de lucrări de construcţii la casa socrului său.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a venit cu precizări pentru Jurnal arădean vizavi de subiect: 

„Poliţistul în cauză este încadrat la IPJ Arad din data de 24 octombrie, fiind mutat la cerere de la Serviciul Judeţean Anticorupţie. În această dimineaţă, pe fondul unor afecţiuni cronice cardiace, a suferit un şoc emoţional manifestat printr-o criză de nervozitate. Imediat a fost preluat de medicul şi de psihologul unităţii, fiind administrată medicaţie pentru afecţiunea cardiacă şi s-a asigurat asistenţa psihologică în situaţii de criză. După şedinţa de asistenţă psihologică, agentul s-a echilibrat emoţional, a plecat la medicul de familie pentru măsuri medicale specifice”.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close