Un gorjean de 26 de ani a murit în somn la două zile după ce a fost naș la o nuntă. Ce pățise tânărul cu câteva luni în urmă

de D.G.    |    12 Sep 2018   •   16:14
Un gorjean de 26 de ani a murit în somn la două zile după ce a fost naș la o nuntă. Ce pățise tânărul cu câteva luni în urmă foto: Pixabay.com

Tragedie de neimaginat pentru un cuplu care a ales să-și unească destinele la finalul săptămânii trecute. Nașul lor de cununie, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a murit la două zile după eveniment.
onuț Petrache, un tânăr din Bumbești Jiu și soția lui au fost nașii unui cuplu la sfârșitul săptămânii trecute. Pe tot parcursul evenimentului, totul a decurs bine și, mai mult de atât, petrecerea a continuat și acasă la miri, așa cum se obișnuiește.

Luni, însă, după ce nașii au mers la cumpărături la Târgu-Jiu, bărbatul a consumat o bere și mai apoi s-a culcat. În noaptea zilei de luni și marți, însă,  soția sa s-a alertat după ce a constatat că soțul său se sufoca în somn, scrie gorjeanul.ro.

În ciuda faptului că o fost chemată o ambulanță la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Cunoscuții au spus că bărbatul decedat nu avea probleme medicale. În urmă cu câteva luni, în schimb, el a fost diagnosticat cu o amigdalită, ce ar fi fost tratată cu antibiotic, la îndemnul unui medic din Germania.

x close