Antena 3 CNN Actualitate Un grec care a ajuns din greșeală pe Facebook-ul lui Klaus Iohannis a întrebat românii ce cred despre președinte. Ce răspunsuri a primit

Un grec care a ajuns din greșeală pe Facebook-ul lui Klaus Iohannis a întrebat românii ce cred despre președinte. Ce răspunsuri a primit

Un grec care a ajuns din greșeală pe Facebook-ul lui Klaus Iohannis a întrebat românii ce cred despre președinte. Ce răspunsuri a primit
01 Mar 2017   •   09:45

Miercuri dimineață, odată cu prima zi a primăverii, Klaus Iohannis a schimbat fotografia de copertă de pe contul său de Facebook. Președintele a ales o imagine cu Palatul Cotroceni în care se văd primele semne ale noului anotimp.

Fotografia a fost apreciată rapid de sute de internauți, iar unii dintre ei chiar au făcut diverse comentarii. Printre aceștia și un tânăr grec care a mărturisit că nu știe nimic despre președintele nostru, însă îi plac mult fotografiile cu clădirile frumoase postate pe această pagină.

''Sunt din Grecia. Habar n-am dacă Klaus Iohannis este un politician bun sau nu și singurul motiv pentru care am dat like paginii sunt aceste fotografii superbe ale acestor clădiri'', a scris tânărul.

Mesajul său a stârnit amuzamentul internauților care s-au grabit să-i răspundă. ''Doar fotografiile sunt frumoase, crede-mă'', i-a răspuns cineva.

''E cel mai bun președinte de la căderea comunismului''; E un foarte bun politician, foarte inteligent, atrăgător, ca și premierul. Suntem foarte mândri de amândoi''; ''E doar un iubitor de case'', sunt câteva dintre răspunsurile pe care le-a primit grecul.

sursa: Facebook/ Klaus Iohannis 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ciolacu, despre reducerea impozitării la salariul minim pe economie
x close