Antena 3 CNN Actualitate Un interlop, fostul soţ al lui Brigitte Sfăt şi un poliţist, reţinuţi în dosarul de trafic de minore de la Timişoara

Un interlop, fostul soţ al lui Brigitte Sfăt şi un poliţist, reţinuţi în dosarul de trafic de minore de la Timişoara

Un interlop, fostul soţ al lui Brigitte Sfăt şi un poliţist, reţinuţi în dosarul de trafic de minore de la Timişoara
19 Iun 2015   •   07:52

Trei persoane au fost reţinute în cazul reţelei de prostituţie cu minore de la Timişoara. Este vorba despre interlopul Paul Mânzu, Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Sfăt şi un poliţist de la Secţia 1 Timişoara.

În schimb, Gino Manzotti de la DJ Project şi judecătorul Nicolae Aurel Tomuş au fost puşi sub control judiciar.

Procurorii spun că elevele ar fi fost ademenite pe Facebook şi apoi şantajate pentru a întreţine relaţii sexuale cu diverşi clienţi. Membrii reţelei foloseau metoda "Lover boy", adică le făceau pe tinere să se îndrăgostească de ei, după care le obligau să se prostitueze.

Reţinerile vin în urma descinderilor care a avut loc ieri, în Timiş şi Arad, la liderii şi clienţii unei reţele de prostituţie cu minore. Peste 25 de victime minore, care erau racolate pe Facebook şi determinate să se prostitueze, inclusiv prin metoda "loverboy", au fost identificate în dosarul de trafic de persoane de la Timişoara, potrivit unor surse din DIICOT.

Reţeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi.


×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close