Antena 3 CNN Actualitate Un live pe Facebook l-a costat pe un buzoian 20.000 de euro. Și alți români pot cădea în această capcană!

Un live pe Facebook l-a costat pe un buzoian 20.000 de euro. Și alți români pot cădea în această capcană!

Un live pe Facebook l-a costat pe un buzoian 20.000 de euro. Și alți români pot cădea în această capcană!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Noi 2019   •   19:16

Bucuria unui tânăr din Mărăcineni, Buzău, s-a transformat într-o mare problemă. Din cauza unui live pe Facebook, bărbatul a rămas fără 20 000 de euro.

În timp ce se afla la o petrecere în Pogoanele, bărbatul a intrat live pe Facebook, moment în care hoții și-au dat seama că acasă la el nu mai este nimeni. N-au stat prea mult pe gânduri și au acționat. În noaptea dinspre 9 spre 10 noiembrie, hoții i-au luat din casa bărbatului sume de 10 000 de euro și 50 000 de lei.

Când a ajuns acasă alături de celelalte persoane din familia, bărbatul din Mărăcineni a găsit ușa de la intrare forțată. Șocul puternic a venit abia apoi, când a văzut că banii lipsesc. Acesta îi strânsese cu greu pentru a-și cumpăra un teren.

Potrivit reporterbuzoian.ro, bărbatul ascunsese banii într-un șemineu, iar anchetatorii susțin că e hoțul este cineva care știa foarte bine unde îi va găsi. Imediat oamenii și-au dat seama că ar putea fi un bărbat din localitate, pe care ei l-au găzduit în trecut. În seara spargerii, bărbatul bănuit ar fi dispărut.

Polițiștii au deschis un dosar penal. De asemenea, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere și urmează să fie analizate.

 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close