Antena 3 CNN Actualitate Un medic de la Spitalul Bagdasar Arseni s-a sinucis injectându-şi un cocktail de somnifere

Un medic de la Spitalul Bagdasar Arseni s-a sinucis injectându-şi un cocktail de somnifere

Un medic de la Spitalul Bagdasar Arseni s-a sinucis injectându-şi un cocktail de somnifere
Sursa foto: medic
02 Feb 2010   •   19:57

Un medic de la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală, a murit marţi, după ce şi-a injectat un amestec de substanţe folosite la executările prin injecţie letală. Femeia a fost doborâtă, spun apropiaţii, de divorţ.

Femeia a fost găsită în propria locuinţă, de fostul soţ, la rândul lui doctor, într-un alt spital din Bucureşti. Medicii de la ambulanţă nu au mai putut face nimic. Iniţial, moartea medicului, a fost considerată un deces suspect. Analizele de laborator au arătat însă adevărul: femeia îşi injectase un cocktail de somnifere.

Poliţiştii au refăcut şi firul evenimentelor. Cel mai probabil femeia a ieşit din gardă. Ar fi ştiut dinainte ce are de făcut, aşa că a mers glonţ acasă, în apartamentul pe care încă îl mai împărţea cu fostul ei soţ. Acolo şi-ar fi preparat şi amestecul de substanţe. Medicii spun că moartea ar fi putut surveni în mai puţin de patru minute.

Nu a lăsat în urmă niciun semn care să-i justifice gestul. Divorţul ar fi afectat-o peste măsură pe femeie. În ceea ce priveşte modul în care medicul ar fi putut procura substanţele, poliţiştii cred că e lesne de înţelesp, atâta vreme cât aceasta lucra într-un spital. Nimeni din conducerea unităţii sanitare nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Observator

×
Subiecte în articol: sinucidere medic injectie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close