Antena 3 CNN Actualitate Un medic de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi a fost bătut de trei indivizi chiar în spital

Un medic de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi a fost bătut de trei indivizi chiar în spital

Un medic de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi a fost bătut de trei indivizi chiar în spital
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Apr 2012   •   20:17

Un medic al spitalului de Urgenţă din Galaţi a fost luat la bătaie de trei indivizi chiar pe holurile instituţiei. Agresorii, furioşi că doctorul le-a cerut să nu mai fumeze înăuntru, l-au atacat cu pumnii. Singurul agent de pază care se afla în acel moment pe hol a fost depăşit de situaţie. Şi, mai grav, nici întăriri nu a putut chema. Butonul de panică nu funcţiona. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Ora 19:50 de minute. Medicul iese din tură. Îşi croieşte drum printre bărbaţii adunaţi în faţa unuia dintre saloane, în care un prieten de-al lor primeşte îngrijiri medicale. Iniţial, pare să nu observe ca indivizii şi-au aprins fără ruşine ţigarile pe hol.

30 de secunde a durat totul. 30 de secunde în care medicul a fost lovit de cei trei ca un sac de box.

Un pacient care aştepta pe targă să primească îngrijiri medicale a asistat neputincios la întreaga scenă. Nici singurul agent de pază din spital n-a putut ajuta prea mult. Butonul de panică pe care a tot apăsat să cheme întăriri, nu funcţiona.

A reuşit într-un final să scape. Cei trei agresori au fost cu greu potoliţi de agentul de pază şi de restul angajaţilor spitalului. Între timp, un alt scandal se consuma chiar în cabinetul în care prietenul agresorilor primea îngrijiri.

Tot din cauza ameninţărilor primite, iniţial, medicul a refuzat să de pună o plângere împotriva celor trei. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, poliţiştii îi vor identifica pe agresori. 



×
Subiecte în articol: medic Galați spital salon agent de paza pacient
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close