Antena 3 CNN Actualitate Un milionar portughez a încercat să-şi omoare soţia, lovind-o cu o piatră în cap. Românca e fotomodel în Portugalia

Un milionar portughez a încercat să-şi omoare soţia, lovind-o cu o piatră în cap. Românca e fotomodel în Portugalia

Un fotomodel din Portugalia cu origini române îşi acuză soţul, un milionar portughez, de tentativă de omor. Cazul se judecă la un tribunal din Spania.

Un milionar portughez a încercat să-şi omoare soţia, lovind-o cu o piatră în cap. Românca e fotomodel în Portugalia
30 Ian 2020   •   21:02

Omul de afaceri portughez Carlos Inacio Pinto (57 de ani) este acuzat că ar fi încercat să îşi ucidă soţia, pe Eliza (27 de ani). Cei doi au apărut marţi, 28 ianuarie, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Pontevedra, notează publicaţia spaniolă La Vox de Galicia. Procesul s-a reluat însă aşa cum a decis Curtea Superioară de Justiţie din Galicia. Asta după ce, în urma unui proces anterior, Pinto a fost condamnat, în martie 2019, la 11 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, scrie Adevarul.   

Instanţa l-a găsit atunci vinovat, deşi bărbatul a insistat şi s-a apărat afirmând că, în realitate, el a fost victima şi că soţia sa l-ar fi atacat şi ar fi încercat să-l omoare pentru a încasa o poliţă de 150.000 de euro. Atunci, judecătorii au ţinut cont de declaraţiile martorilor, de raportul medico-legal şi de mărturia anchetatorilor. Pe lângă condamnarea la închisoare, Pinto a primit interdicţia de a se apropia de soţia sa pentru 18 ani şi a fost obligat să-i plătească despăgubiri în valoare de 16.000 de euro.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close