Antena 3 CNN Actualitate Un militar român, care a luptat în Afganistan, a dispărut

Un militar român, care a luptat în Afganistan, a dispărut

Un militar român, care a luptat în Afganistan, a dispărut
21 Oct 2010   •   21:07

Un militar român, fost luptător în Afganistan, este căutat de mai bine de trei zile. Soldatul înregimentat la o unitate din Bucureşti nu şi-a anunţat lipsa, aşa că au început operaţiunile de căutare. Superiorii se aşteaptă la ce e mai rău după ce maşina i-a fost găsită pe malul unui lac.

Militarul care este angajat la o unitate militară din Bucureşti trebuia să intre în serviciu în urmă cu patru zile. Cum nu s-a prezentat la apel colegii au început să-l caute.

Colegii s-au îngrijorat după ce l-au căutat la căminul din Capitală unde stătea însă au găsit locuinţa era însă abandonată. Cum nici familia nu ştia nimic, s-au gândit la ce este mai rău. Primele indicii ale dispariţiei militarului au apărut pe marginea lacului Mihăileşti, unde a fost găsită maşina soldatului.

 

Pe malul lacului poliţştii au ajuns după ce un martor care nu a fost găsit nici până joi a anunţat la 112 că a văzut un bărbat care s-a aruncat în apă. Aşa a apărut în anchetă ideea sinuciderii. Două zile scafandri au căutat în lacul Mihăileşti, însă fără rezultat. Operaţiunile au fost sistate până când poliţia dă de martor.

“Este ca şi când căutăm acul în carul cu fân”, a declarat lcotenent Gabriela Alexiu, ISU Giurgiu. Bărbatul era angajat în Ministerul Apărării de ani buni şi a făcut un stagiu în Afganistan.

Căutările vor fi reluate numai în cazul în care poliţiştii din Giurgiu vor reuşi să ofere date concrete salvatorilor. Legea spune că un angajat al ministerului apărării poate fi declarat dezertor atunci când ancheta poliţiei arată clar că acesta este viu şi nevătămat.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close