Antena 3 CNN Actualitate Un moldovean întors din străinătate a aflat că este mort. A mers până și la cimitir și și-a văzut mormântul

Un moldovean întors din străinătate a aflat că este mort. A mers până și la cimitir și și-a văzut mormântul

Un moldovean a avut parte de șocul vieții lui când, întors din străinătate, a aflat că este mort și îngropat. Bărbatul a mers găsindu-și chiar și mormântul din cimitir.

Un moldovean întors din străinătate a aflat că este mort. A mers până și la cimitir și și-a văzut mormântul
Sursa foto: sursa: Sinteza.org
de Gabriel Dano    |    12 Mar 2021   •   23:43

Ghenadie a venit acasă pe 3 februarie. Doar că în loc să se ocupe de lucruri lumești, acesta a avut de furcă să arată autorităților că este viu. Cât timp a stat prin străinătățuri, cineva la "omorât și îngropat". Autoritățile eliberaseră și actele de deces pe numele său, potrivit Sinteza.org

Mai mult decât atât, ca o dovadă supremă, bărbatul a putut să-și vadă până și mormântul din cimitir. Evident, autoritățile îi anulaseră toate documentele de identitate întrucât acesta a fost declarat mort. Acesta a fost și motivul pentru care moldoveanul a avut probleme la intrarea în țară, vameșii reținându-i pașaportul.

Potrivit certificatului medical constatator al decesului, Ghenadie Furman „a decedat la data de 5 septembrie 2020” și a fost înmormântat.

Acum, bărbatul se chinuie să convingă autoritățile că este în viață, iar în locul lui a fost declarat mort și îngropat un alt bărbat. Deocamdată, misiunea sa s-a dovedit una destul de dificilă.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close