Antena 3 CNN Actualitate Un om de afaceri din Iaşi şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor

Un om de afaceri din Iaşi şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor

Un om de afaceri din Iaşi şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Iun 2011   •   23:45

Înglodat până peste cap în datorii, un om de afaceri ieşean şi-a pus ştreangul de gât. Fusese dat dispărut de fiica lui încă de acum cinci zile, iar astazi omul a fost găsit spânzurat, într-o pădure din zona Cetăţuia din Iaşi.

Bărbatul a fost un om de afaceri destul de prosper din judeţ. La cei 50 de ani ai lui, avea o firmă de construcţii şi chiar a ridicat câteva blocuri în comuna Vlădeni din Iaşi. Pentru că mai avea nevoie de bani pentru investiţii, a cerut un împrumut de la Mihai Cazac, un bărbat din Târgu Frumos care a câştigat marele premiu de la Loto în 2008. Pe lângă asta, ar fi avut şi ceva datorii la cămătari.

Azi, omul a fost găsit spânzurat, după ce poliţiştii şi jandarmii l-au căutat timp de trei zile..

De parcă ar fi vrut să nu fie găsit vreodată, omul de afaceri s-a spânzurat într-o zonă pe unde rar trece vreun om. Ascuns după nişte copaci stufoşi din pădurea Cetăţuia din Iaşi.

Plecase de acasă încă din data de 22. Probabil se gândise că nu mai are cum să iasă la liman. În ultima vreme adunase datorii peste datorii. Bărbatul era administratorul unei societăţi de construcţii din Iaşi. În 2008 a cerut bani de la un câştigător al premiului cel mare la Loto.

Asta pentru că a lovit criza. Toate investiţiile lui s-au dus pe apa sâmbetei. A fost nevoit să mai ia nişte bani şi de la cămătari, spun unele surse apropiate anchetatorilor. Asta deşi nu înapoiase banii împrumutaţi deja.

În loc să încerce să stea de vorbă cu toţi creditorii lui, omul a ales să îşi pună capăt zilelor. Deşi asta e principala ipoteză, poliţiştii nu exclud varianta unei crime, având în vedere că omul împrumutase bani de la cămătari.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close