Antena 3 CNN Actualitate Un pensionar din Arad a devenit exemplu de omenie. A predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă

Un pensionar din Arad a devenit exemplu de omenie. A predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă

Un pensionar din Arad a devenit exemplu de omenie. A predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă
Sursa foto: Foto: mindmillion.com
de S.T.    |    04 Sep 2013   •   18:38

Un pensionar de 77 de ani din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe o stradă din oraş, banii fiind restituiţi, miercuri, proprietarului, care a vrut să-l recompenseze pe bătrân cu 200 de euro, dar acesta a refuzat, transmite Mediafax.

Pensionarul de 77 de ani, care a lucrat în trecut ca şofer, a găsit plicul cu valută marţi seară, pe trotuar, pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, acesta mergând imediat la secţia de Poliţie din cartier pentru a preda suma.
   
Bărbatul se afla la plimbare cu soţia sa, iar împreună au decis să ducă plicul la Poliţie, după ce au constatat că în interior de afla o sumă de bani.
   
"Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad l-a felicitat  pe bărbatul care a găsit şi restituit banii, pentru atitudinea şi spiritul civic de care a dat dovadă, arădeanul fiind un exemplu de omenie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Camelia Tuduce.
   

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close