Antena 3 CNN Actualitate Un piteștean a stat întins două ore pe calea ferată. A fost ridicat de acolo cu doar trei minute înainte să treacă trenul

Un piteștean a stat întins două ore pe calea ferată. A fost ridicat de acolo cu doar trei minute înainte să treacă trenul

Incident incredibil joi dimineață, în Piteşti. Un bărbat a fost găsit întins pe calea ferată și ridicat de pe şine cu doar câteva minute înainte de trecerea trenului. Totul s-a petrecut în jurul orei 10.00.

Un piteștean a stat întins două ore pe calea ferată. A fost ridicat de acolo cu doar trei minute înainte să treacă trenul
de Gabriel Dano    |    13 Mai 2021   •   16:24

"Un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti - Activităţi Comerciale, a depistat, pe strada Gavenii, un individ ce stătea întins pe calea ferată. A fost îndepărtat din zona de pericol şi, la aproximativ trei minute, a trecut trenul", a precizat Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani. Omul stătea întins pe şine de aproximativ două ore. "A fost preluat de un echipaj de la Ambulanţa Argeş şi condus la Spitalul de Psihiatrie pentru investigaţii", a mai precizat Bogdan Aristănţoiu.

"Nici măcar nu realiza că a fost la un pas de moarte" Bărbatul s-a arătat deranjat de intervenţia poliţiştilor locali, cărora le-a spus că este cu caprele la păscut.

"Problema este că nu era nicio capră acolo. Nici măcar nu realiza că a fost la un pas de moarte", a conchis Aristănţoiu.

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close