x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un polițist se apropie de o bătrânică ce vinde flori la marginea bulevardului. Ce a urmat a stârnit o puternică emoție pe internet - VIDEO

de D.G.   •   05 Aug 2017   •   16:02
Un polițist se apropie de o bătrânică ce vinde flori la marginea bulevardului. Ce a urmat a stârnit o puternică emoție pe internet - VIDEO  817

Ne-am obișnuit să vedem vârstnici pe străzile din oraș încercând să dea la schimb pentru un bănuț o floare, o legătură de pătrunjel sau orice altceva din puținul lor. Și, nu de puține, ori ne-au scandalizat imaginile cu oameni ai legii care au luat în colimator exact aceste suflete lipsite de apărare pentru că erau o țintă ușoară.

Imaginile filmate recent, și postate de o utilizatoare pe pagina sa de Facebook, arată că există și polițiști cu suflet care au înțeles că bătrânii trebuie protejați și nu tratați precum infractorii.

În clip se observă cum o bătrânică ce vindea flori la marginea bulevardului este abordată de un polițist. Acesta nu o întreabă de ce "îndrăznește" să vândă flori pe stradă, ci face un gest minunat:

sati