Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist-şef din Botoşani, cercetat pentru omor deosebit de grav

Un poliţist-şef din Botoşani, cercetat pentru omor deosebit de grav

Un poliţist-şef din Botoşani, cercetat pentru omor deosebit de grav
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Iun 2012   •   11:59

Şeful Postului de Poliţie din comuna botoşăneană Viişoara este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, fiind acuzat de omor deosebit de grav, a declarat, luni, prim-procurorul Aurel Simion.

Poliţistul Mircea Grigore este acuzat că în urmă o săptămână ar fi lovit un bărbat de 53 de ani din Viişoara, care a decedat, ulterior, într-un spital din Iaşi, potrivit Agerpres.

Totodată, omul legii are şi interdicţia de a părăsi localitatea.

"Mâine (n.r.- marţi), va fi efectuată necropsia cadavrului, iar în funcţie de rezultate pot fi luate şi alte măsuri", a declarat Simion.

Situaţia de la Viişoara a apărut pe 26 mai, în momentul în care Ioan Ciobanu, în vârstă de 53 de ani, a perturbat o acţiune electorală desfăşurată la Căminul cultural din localitate.

Oamenii legii au intervenit, iar bărbatul a fost dus la sediul postului de poliţie, unde se pare că a fost agresat. De acolo el a fost dus la Poliţia oraşului Darabani, unde a rămas până duminică dimineaţă.

În timpul cercetărilor, Ioan Ciobanu a intrat în comă, fiind preluat de ambulanţă şi transportat în primă etapă la Spitalul Municipal Dorohoi, iar apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la Iaşi, iar la o săptămână a decedat.






×
Subiecte în articol: politist cercetat barbat miting electoral
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close