Antena 3 CNN Actualitate Un prahovean care a scăpat nevătămat dintr-un accident s-a sinucis la scurt timp. Toți au avut un șoc atunci când l-au găsit!

Un prahovean care a scăpat nevătămat dintr-un accident s-a sinucis la scurt timp. Toți au avut un șoc atunci când l-au găsit!

Un prahovean s-a sinucis, noaptea trecută, după o ceartă cu soția lui. Inițial, bărbatul a plonjat cu maşina într-o râpă, dar a scăpat teafăr. Nu a renunțat însă la plan, așa că s-a aruncat de pe un pod CFR și a murit.

Un prahovean care a scăpat nevătămat dintr-un accident s-a sinucis la scurt timp. Toți au avut un șoc atunci când l-au găsit!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
29 Ian 2020   •   10:06

Autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112 că o mașină a plonjat într-o râpă, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, care au găsit o maşină răsturnată şi nicio persoană rănită, scrie observatorulph.ro.

Ulterior s-a aflat că bărbatul se urcase la volan cu gândul să-şi pună capăt zilelor. Pentru că nu a reușit din prima încercare, omul s-a aruncat de pe un pod feroviar din zonă.

De data aceasta, gestul i-a fost fatal.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close