Antena 3 CNN Actualitate Un preot al Bisericii unitariene şi-a ucis copiii în altarul bisericii, apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un preot al Bisericii unitariene şi-a ucis copiii în altarul bisericii, apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un preot al Bisericii unitariene şi-a ucis copiii în altarul bisericii, apoi s-a sinucis (VIDEO)
27 Iun 2010   •   10:19



Caz cutremurător la Mediaş ! Un preot al Bisericii Unitariene şi-a ucis copiii de 5, respectiv 7 ani, în altarul bisericii. Toată scena s-a petrecut în incinta lăcaşului de cult unde bărbatul era preot  de caţiva ani. Apoi,  s-a aruncat în faţa unui tren.

Cei doi copii au fost găsiţi fără suflare de către un slujitor al bisericii din Mediaş. Acesta a chemat imediat autorităţile.

Nimeni nu poate explica gestul preotului, mai ales că era cunoscut drept un om liniştit, cu o familie exemplară. Procurorii, dar şi poliţiştii care anchetează cazul spun că nu s-au confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

Ultima dată copiii au fost văzuţi împreună cu tatăl lor, când plecau la cumpărături. Bărbatul care i-a descoperit pe micuţi a fost rugat de soţia preotului să-i caute.

Bărbatul s-a întors apoi la biserică. Acolo a descoperit crimele.

Preotul, tatăl copiilor şi principalul suspect fugise. A fost găsit tot în urma unui apel la 112. Mort. Se aruncase în faţa trenului. N-a lăsat niciun bilet de adio. Nicio justificare pentru gestul său.



Antena 3

×
Subiecte în articol: copii tren preot altar
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close