Antena 3 CNN Actualitate Un preot din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut de soţia sa (VIDEO)

Un preot din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut de soţia sa (VIDEO)

Un preot din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut de soţia sa (VIDEO)
Sursa foto: Foto: sodahead.com
03 Aug 2010   •   11:19

Un preot din Gorj a ajuns la spital cu leziuni multiple, după ce a fost lovit de soţia sa. Se pare că furia femeii a fost provocată de faptul că bărbatul fusese concediat şi nu mai putea aduce bani în casă. Femeia este cercetată acum de poliţiştii care s-au autosesizat, informează Mediafax.

În noaptea de luni spre marţi, preotul Nicolae Ciobanu, de 43 de ani, din oraşul Tismana, a ajuns la spital cu răni pe care i le-a provocat chiar soţia sa. Potrivit medicilor, preotul are un traumatism cranio-cerebral, cu răni multiple, şi o plagă înjunghiată cervicală, însă superficială.

Preotul a declarat că a fost agresat de soţie pe motiv că a fost concediat şi, în consecinţă, nu mai putea întreţine familia. Se pare că nu este prima dată când bărbatul este lovit de către soţia sa.

Autorităţile au deschis din oficiu o anchetă în acest caz, după ce un vecin al familiei respective a anunţat la 112 că în familia preotului are loc un scandal. Dacă preotul nu va depune plângere, poliţiştii vor fi nevoiţi să renunţe la anchetă.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: ancheta preot scandal spital
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close