Antena 3 CNN Actualitate Un presupus criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut în urmă cu puţin timp

Un presupus criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut în urmă cu puţin timp

Un presupus criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut în urmă cu puţin timp
de M.T.    |    15 Apr 2014   •   07:49

Un bărbat din Suceava, presupus criminal în serie, a fost reţinut în urmă cu putin timp.

Omul ar putea ajunge după gratii la două decenii după ce a comis crimele de care este acuzat.

Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", este suspectat de uciderea a trei surori care au dispărut fără urmă. Cu una dintre ele a fost căsătorit, o alta i-a fost amantă. Cu fiecare dintre ele are şi copii.

Omul este urmărit penal pentru tentativă de omor pentru o faptă comisă acum 14 ani când şi-ar fi ucis soţia. În plus, procurorii îl suspectează că ar fi ucis alte doua femei, surorile soţiei sale, care au dispărut fără urmă.

Bărbatul a fost adus la audieri abia după 20 ani de la misterioasele dispariţii pentru că anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se presupune că sunt ale celor trei surori dispărute.

Bărbatul nu a ajuns însă în arest, ci la spital, din cauză că i s-a făcut rău după o noapte întreagă de audieri.

Bărbatul a mai fost căsătorit de două ori, iar ambele lui soţii au murit. Una, în urma unui infarct. Alta, într-un accident de maşină.

Vasile Lavric a fost închis, trei ani, pentru viol şi este suspectat şi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu una dintre fiicele sale.

×
Subiecte în articol: Suceava criminal in serie
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close