Antena 3 CNN Actualitate Un român din Belgia şi-a denumit maşina „ambulanţa gri“ şi „răpeşte“ şoferii de TIR pentru a-i duce la vot

Un român din Belgia şi-a denumit maşina „ambulanţa gri“ şi „răpeşte“ şoferii de TIR pentru a-i duce la vot

Un român din Belgia şi-a denumit maşina „ambulanţa gri“ şi „răpeşte“ şoferii de TIR pentru a-i duce la vot
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Noi 2019   •   12:12

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Exemplul românului din Germania care ”colindă” parcările pentru a duce şoferii de TIR la secţiile de vot a fost urmat și de un român din Belgia.

Acesta locuieşte în Gent, și-a redenumit maşina personală ”Ambulanţa gri” şi spune că ”răpeşte” şoferii din cabinele de camion şi îi duce la cea mai apropiată secţie de votare.

Doar sâmbătă, 15 persoane au apelat la serviciul bărbatului şi au fost transportaţi de către acesta la o secţie de votare, iar duminică, alţi şoferi s-au arătat interesaţi de gestul bărbatului. ”Dacă mai sunt români in Gent sau în împrejurimi care vor să voteze….da-ţi un semn pe messenger. Vine ambulanţa gri, vă răpeşte, vă duce la vot şi vă aduce înapoi la cabină.

L.E. Ambulanţa gri a mai răpit 3 „ăştia” şoferi şi i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiţi. Şi mai am 4 şoferi care vor să fie răpiţi mâine de la VOLVO Gent” a scris Viorel Daniel Ghenov într-o postare pe Facebook, potrivit Adevarul.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close