Antena 3 CNN Actualitate Un român s-a sinucis în Anglia după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten

Un român s-a sinucis în Anglia după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten

Un român s-a sinucis în Anglia după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten
01 Apr 2019   •   23:28

Zoltan Benedek, un român plecat anul trecut la muncă în Anglia, s-a sinucis în iunie 2018, după ce soția l-a anunțat că l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

Zoltan se însurase în 2015. Cazul a ajuns în justiție, iar pe 29 martie a avut loc prima înfățișare în fața tribunalului din Hull.

„I-am spus despre aventura pe care o aveam şi mi-a sugerat să ne întoarcem în România. Avusesem o ceartă imensă pe această temă. Era foarte supărat. El mi-a spus apoi să plec şi că nu vrea să mă mai vadă niciodată. M-am simţit vinovată. Nu mai era el”, a declarat soţia sa în faţa anchetatorilor, potrivit Libertatea.

„Am plecat să stau cu prietenul soțului meu în acea noapte. Când m-am întors, la ora 14:00, ușa era încuiată și nu am putut intra. Am văzut silueta a lui Zoltan la fereastră și apoi am plecat. Când m-am întors acasă în dimineața următoare, am văzut cheia în fața ușii și când am intrat l-am văzut atârnând în faţa scărilor”, a povestit femeia.

Analizele post-mortem au arătat că Zoltan Benedek era în stare de ebrietate atunci când s-a spânzurat, avea o alcoolemie de 233 micrograme de alcool în 100ml de sânge.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close