Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 24 de ani care dispăruse în Olt, a fost găsit mort

Un tânăr de 24 de ani care dispăruse în Olt, a fost găsit mort

Tânărul dat dispărut joi seara în râul Olt, la Fălcoiu, a fost găsit înecat şi a fost adus la mal de către echipa de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei Alin Băsăşteanu.

Un tânăr de 24 de ani care dispăruse în Olt, a fost găsit mort
27 Dec 2019   •   08:25

Bărbatul era în stop cardio respirator şi după ce au fost executate manevre de resuscitare, fără rezultat favorabil, a fost declarat decesul acestuia.

"La ora 21,52, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit de echipa de scafandri şi adus la mal. Acesta se afla în stop cardio-respirator, iar echipajele SMURD şi SAJ au început manevre de resuscitare. Au fost executate manevre de resuscitare, fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat", a spus Băsăşteanu.

Mai multe echipaje de pompieri şi scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt au participat joi seara la căutarea tânărului care s-a înecat în râul Olt, la Fălcoiu.

Împreună cu tânărul care s-a înecat era şi fratele lui, acesta din urmă reuşind să iasă la mal. Bărbatul care a reuşit să iasă la mal a fost transportat la Spitalul Caracal de către un echipaj SMURD. El era conştient, avea hipotermie uşoară şi nu prezenta urme de traumă.

Cei doi fraţi, ambii din comuna Fălcoiu, erau la pescuit pe râul Olt.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close