Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Baia Mare și-a pus capăt zilelor, după ce a fost părăsit de iubita de 16 ani: "Îmi pare rău că a trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult"

Un tânăr din Baia Mare și-a pus capăt zilelor, după ce a fost părăsit de iubita de 16 ani: "Îmi pare rău că a trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult"

Tragedie fără margini într-o familie din Baia Mare. Un tânăr de 21 ani și-a pus capăt zilelor, asta după ce iubita minoră, de doar 16 ani, l-ar fi părăsit. Deși aveau o relație de doar trei săptămâni, acesta nu a putut accepta despărțirea. Înainte de gest, i-a lăsat și un mesaj de adio.

Un tânăr din Baia Mare și-a pus capăt zilelor, după ce a fost părăsit de iubita de 16 ani: "Îmi pare rău că a trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult"
Sursa foto: vasiledale.ro
de Gabriel Dano    |    01 Apr 2022   •   19:43

Tânărul de 21 de ani s-a îndrăgostit nebunește de minora de 16 ani și chiar își dorea să să întemeieze o familie cu ea. Fata, însă, nu avea aceleași gânduri. Se pare că pentru ea dragostea nu era la fel de intensă.

Dezamăgit, tânărul a decis să își pună capăt zilelor, explicând că nu poate să trăiască fără ea. Totul s-a întâmplat chiar în casa părinților. Mai multe decât atât, s-a filmat în timp ce transmitea un ultim mesaj de adio.

”Adio. Să știi că te-am iubit mult. Ai însemnat tot ce am avut mai mult pe lumea asta. Ai fost tu, fericirea mea care mi-ai adus fericire în viața asta. Și îmi pare rău că o trebuit să ajung la treaba asta. Te iubesc mult”, a transmis tânărul, potrivit Spy News.

Ce a scris iubita tânărului pe Facebook

După ce s-a filmat luându-și viața, tânărul a trimis clipul video mai multor apropiați și prieteni, inclusiv iubitei lui. Toată lumea a fost complet șocată de gestul necugetat al băiatului.

După ce oamenii legii și un echipaj de salvare au ajuns la fața locului după apelurile alarmate ale prietenilor la 112, medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul. La scrut timp după, iubita lui, cea din vina căruia și-ar fi luat viața, i-a transmis un mesaj dureros prin intermediul rețelelor de socializare.

„Te-ai dus pe nedrept badea meu, nu știu de ce ai ales asta. Te am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, iubirea mea. Nu te voi uita toată viața mea, m-ai lasat cu un gol în suflet, nimeni și nimic nu o să schimbe asta. Îngerule, te voi purta în suflet pentru tot restul vieți mele”, sunt cuvintele fostei iubite ale tânărului.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close