Antena 3 CNN Actualitate Un tată din Alba este acuzat de INCEST. Făcea sex cu fiica lui de şapte ani în faţa celorlalţi copii

Un tată din Alba este acuzat de INCEST. Făcea sex cu fiica lui de şapte ani în faţa celorlalţi copii

Un tată din Alba este acuzat de INCEST. Făcea sex cu fiica lui de şapte ani în faţa celorlalţi copii
de O.P.    |    27 Feb 2013   •   05:38

Un bărbat din Alba a fost reţinut pentru că şi-ar fi violat fiica minoră în faţa celorlaţi copii. A fost reclamat la poliţie chiar de soţia sa care nu a mai suportat agresiunile soţului care o obliga şi pe ea să facă sex în faţa minorilor.  Atât mama, cât şi fetiţa sunt acum în grija asistenţilor sociali şi urmează să primească consiliere psihologică.

Bărbatul este acuzat de soţie că timp de mai mulţi ani şi-ar fi obligat fiica în vârstă de 7 ani să întreţină raporturi sexuale cu el în timp ce fraţii ei mai mici erau obligaţi să privească.

Bărbatul şi-ar fi abuzat copiii în timp ce soţia sa era plecată în străinătate. Femeia s-a întors şi va rămâne alături de copii. Autorităţile au hotărât că minora să rămână cu mama, dar să primească consiliere psihologică.

Bărbatul se află în arestul poliţiei, iar dacă va fi găsit vinovat, şi-ar putea petrece următorii 20 de ani după gratii.




×
Subiecte în articol: incest
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close