Antena 3 CNN Actualitate Un tată şi-a bătut copilul până i-a rupt şase coaste pentru că nu s-a întors acasă la timp

Un tată şi-a bătut copilul până i-a rupt şase coaste pentru că nu s-a întors acasă la timp

Un tată şi-a bătut copilul până i-a rupt şase coaste pentru că nu s-a întors acasă la timp
Sursa foto: Foto: literature-only.blogspot.com
04 Aug 2011   •   23:48

Un copil de 9 ani, din localitatea ieşeană Costuleni, a ajuns, joi, în stare gravă la Spitalul de Copii din Iaşi, având şase coaste fracturate, după ce a fost bătut crunt de tatăl său. Omul îl trimisese la magazin, dar băiatul s-a luat cu vorba şi două ore mai târziu tot nu se întorsese acasă.

Când şi-a văzut tatăl venind să-l caute, copilul a fugit la stâna unchiului său. Bărbatul l-a găsit şi l-a pedepsit cu pumnii.

Regretele sunt tardive. Copilul a ajuns din pumnii tatălui direct la spital.

Mama şi-a părăsit cei trei fii de 6, 9, respectiv 10 ani şi soţul în urmă cu 6 luni. Tatăl povesteşte că ar fi cerut ajutorul autorităţilor pentru că nu se putea descurca. N-avea serviciu şi n-are cu ce să-i crească.

Asistenţii sociali au încercat însă să ţină copiii cât mai mult în familie. Mai ales că unii dintre vecini aveau numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului.

De când i-a plecat soţia, însă, bărbatul s-ar fi schimbat.

S-a demonstrat asta şi miercuri. Bărbatul a văzut negru în faţa ochilor când s-a dus să-şi recupereze fiul de la stâna fratelui său şi a fost muşcat de câine. Copilul se ascunsese acolo pentru că întârziase acasă.

La finalul anchetei, şi ceilalţi copii ai bărbatului ar putea şi luaţi de acasă. Tatăl lor se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi chiar tentativă de omor.

 

×
Subiecte în articol: copil spital batut tata baiat Iași
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close