Antena 3 Actualitate Un taximetrist din Ploieşti a înapoiat 10.000 de lei uitaţi de un pensionar în maşină

Un taximetrist din Ploieşti a înapoiat 10.000 de lei uitaţi de un pensionar în maşină

08 Sep 2011   •   09:55
Un taximetrist din Ploieşti a înapoiat 10.000 de lei uitaţi de un pensionar în maşină
Sursa foto: Foto: Mediafax

Un taximetrist din Ploieşti a înapoiat unei familii de pensionari suma de 10.000 de lei uitată într-o borsetă, pe bancheta maşinii sale. Pentru că a fost atât de cinstit, primăria l-a recompensant cu o diplomă şi un buchet de flori. Taximetristul spune că gestul său nu este unul extraordinar.

Chiar dacă nu câştigă foarte mult de pe urma meseriei de taximetrist, bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să-şi însuşească borseta plină cu bani pe care nişte pensionari o uitaseră pe bancheta maşinii sale.În borsetă erau 10.000 de lei, toate cardurile bancare, actele, telefoanele şi cheile bâtrânilor.
 
A doua zi, a primit un buchet de flori şi diploma de „ploieştean cu care ne mândrim". Taximetristul nu vede însă în gestul său ceva ieşit din comun.

Eugen Stoia este angajat la aceeaşi firmă de taximetrie de 6 ani. Pentru munca sa, este răsplătit cu salariul minim pe economie, adică 670 de lei.

 
Get Adobe Flash player


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close