Antena 3 CNN Actualitate Un tir înmatriculat în RUSIA a intrat în APARTAMENTUL unor oameni din Reşiţa. "Mă uitam la televizor şi m-am trezit cu tir-ul în casă"

Un tir înmatriculat în RUSIA a intrat în APARTAMENTUL unor oameni din Reşiţa. "Mă uitam la televizor şi m-am trezit cu tir-ul în casă"

Un tir înmatriculat în RUSIA a intrat în APARTAMENTUL unor oameni din Reşiţa. "Mă uitam la televizor şi m-am trezit cu tir-ul în casă"
de O.P.    |    21 Mar 2014   •   05:56

O familie din Reşiţa s-a trezit cu un TIR în casă. Autotrenul, înmatriculat în Rusia, a intrat în blocul de locuinţe după ce a lovit un taxi şi câteva maşini parcate pe trotuar.

Trei oameni au ajuns la spital, una dintre victimele din taxi este chiar soţia medicului de pe ambulanţă care i-a acordat ajutor la locul accidentului.

Femeia era în sufragerie cu fiul ei când TIR-ul s-a oprit în balcon.

Martorii cred că şoferul rus a adormit la volanul tirului.

Pe contrasens, tirul a izbit violent un taxi, pe care l-a proiectat într-o maşină parcată pe marginea drumului, a mai lovit două maşini care staţionau şi apoi s-a oprit în balconul de la parter.

În urma impactului, taximetristul a rămas blocat în maşină.

Taximetristul a fost scos din maşină de trei pompieri. Una dintre cliente, aflată pe bancheta din spate, s-a dovedit a fi chiar soţia medicului care sosise la intervenţie.

Atât şoferul, cât şi cele două pasagere ale taxiului au ajuns la spital.

În urma accidentului, alimentarea cu gaz a fost oprită pentru că pe balconul distrus de tir era  centrală. Şoferul rus care a provocat accidentul a scăpat teafăr din accident.

×
Subiecte în articol: TIR
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close