Antena 3 CNN Actualitate Una dintre rudele lui Florin Cioabă a încercat să lovească un cameraman

Una dintre rudele lui Florin Cioabă a încercat să lovească un cameraman

Una dintre rudele lui Florin Cioabă a încercat să lovească un cameraman
de M.T.    |    20 Aug 2013   •   13:21

Rudele lui Florin Cioabă au făcut scandal la cimitir. Acestea au sărit să îi bată cu o bâtă de lemn pe jurnaliştii veniţi să filmeze locul în care va fi îmormântat regele romilor.

Prezenta jurnaliştilor în cimitir l-a enervat pe unul dintre apropiaţii familiei Cioabă. Bărbatul a luat o bâtă de lemn şi a încercat să-l lovească pe cameramanul uneia dintre echipele de televiziune. 

Rudele lui Cioabă au mers de dimineaţă la cimitir, pentru a stabili detaliile înmormântării. Familia a comandat un monument de doi metri din marmură, care va costa 30.000 de euro şi muncitorii lucrează să pregătească locul.

Florin Cioabă va fi înhumat lângă tatăl său, de la care a şi preluat coroana. Familia a concesionat locul pentru 25 de ani de la Primărie.

Luxos va fi şi sicriul în care va fi inmormântat Cioabă. Iniţial, apropiaţii familiei au spus că va fi un cosciug alb, în stil american, adus special din  Statele Unite. A apărut şi informaţia că ar fi dotat cu aer condiţionat. Până la urmă, familia a ales un sicriu de stejar, de 3.700 de euro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close