Antena 3 CNN Actualitate Una dintre victimele accidentului din Iaşi, adusă cu elicopterul la Bucureşti

Una dintre victimele accidentului din Iaşi, adusă cu elicopterul la Bucureşti

Una dintre victimele accidentului din Iaşi, adusă cu elicopterul la Bucureşti
Sursa foto: Foto: videonews.ro
22 Mar 2011   •   12:40
Asistenta rănită grav în urma accidentului de ieri de la Iaşi a fost adusă la spitalul Floreasca din capitală. Între timp, la Iaşi continuă anchetele, iar toate tramvaiele RATP sunt verificate. Bărbatul care a murit în accident a fost înaintat în grad post mortem, iar pe numele vatmanului a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Femeia prinsă sub tramvai în accidentul de la Iaşi a fost adusă cu un elicopter la Bucureşti. Mirela Drăguşanu a suferit fractură de bazin şi are mai multe fracturi la umăr.

Femeia, se afla în autoturismul strivit de tramvai, şi va fi supusă unor intervenţii chirurgicale complexe la spitalul Floreasca. Familia asistentei crede că a fost o adevarată minune că a supravieţuit impactului.

Între timp, procurorii încearcă să afle dacă accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice sau din cauza vatmanului vatmanului.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei defecţiuni tehnice, motiv pentru care s-a instituit o echipă de specialişti care vor efectua o expertiză pentru a se constata dacă este vorba de o defecţiune tehnică. Cercetările continuă, iar la final dosarul va fi înaintat la parchet.

Un bărbat a murit în urma accidentului, după ce maşina în care se afla a fost spulberată de tramvai. Alte trei persoane rănite sunt internate la spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, iar un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral se află la Spitalul de Neurochirugie. 
 

×
Subiecte în articol: Iași elicopter
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close