Antena 3 CNN Actualitate Unchiul lui Nicu Gheară, bătut şi tâlhărit de doi bărbaţi mascaţi

Unchiul lui Nicu Gheară, bătut şi tâlhărit de doi bărbaţi mascaţi

Unchiul lui Nicu Gheară, bătut şi tâlhărit de doi bărbaţi mascaţi
09 Feb 2011   •   20:13

Unchiul controversatului om de afaceri Nicu Gheară a fost tâlhărit miercuri dimineaţă. Ieşea pe poarta casei ca să meargă la bancă, unde voia să depună peste 10.000 de euro. Doi mascaţi l-au lăsat fără geanta cu bani. Nu înainte de a-l bate zdravăn.

Se pregătea să plece la bancă, aşa cum face la fiecare două zile. Stere Gheară a pus într-o geantă încasările firmei şi a ieşit pe poartă, spre maşina care îl aştepta, fără să observe că era pândit din stradă.

Bărbatul nu a apucat să facă prea mulţi paşi după ce a ieşit din curte pentru că asupra lui au tăbărât doi bărbaţi mascaţi şi îmbrăcaţi în negru. Atacul a fost atât de rapid încât n-a apucat să-i sară nimeni în ajutor

“Erau ascunşi acolo, după maşini, că pe stradă sunt maşini. Şi cum am închis eu poarta, cum au tăbărât pe mine”, a declarat Stere Gheară.

 


Atacatorii erau înarmaţi cu pistoale cu bile de cauciuc. Nu i-au dat bărbatului nici o şansă. De cinci ori au tras în el. Când şi-au dat seama că gloanţele de cauciuc nu-l pun la pământ, l-au atacat cu o bâtă.

“Am ieşit la poartă, avem poartă din aia automată, dacă nu avea din aia poate intram”, a spus Stere Gheară.

După şocul iniţial, şoferul care îl aştepta să-l ducă la bancă şi-a revenit şi a încercat să-l ajute.

“Şi pe şofer l-a lovit. Când s-a dat jos şoferul, l-a lovit şi a căzut jos”, povesteşte Stere Gheară.

Cum bătrânul refuza să se lase doborât şi nici nu dădea drumul la geantă, agresorii l-au atacat cu un cuţit. Abia după ce l-au tăiat la mînă au reuşit să-i smulgă geanta şi să fugă cu ea. Până să-i vadă cineva, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Deocamdată singurul martor pe care se pot baza poliţiştii este şoferul care ar fi trebuit să-l ducă la bărbat la bancă.

×
Subiecte în articol: talharie batut mascati
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close