Antena 3 CNN Actualitate Ungureanu a trimis prin poştă, către DNA, acuzaţiile de şpagă la adresa lui Marica

Ungureanu a trimis prin poştă, către DNA, acuzaţiile de şpagă la adresa lui Marica

Ungureanu a trimis prin poştă, către DNA, acuzaţiile de şpagă la adresa lui Marica
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2011   •   17:41

Sindicalistul Vasile Marica a ieşit joi la rampă, pentru prima dată după ce a fost acuzat că ar fi luat şpagă pentru a înlesni numiri în funcţii la Vama Giurgiu. Joi a ajuns, la Direcţia Naţională Anticorupţie, denunţul împotriva liderului Sed Lex, formulat de fostul vameş Marius Ungureanu.

Marţi, fostul vameş Marius Ungureanu l-a acuzat pe Vasile Marica de fapte de corupţie. Ungureanu a comunicat prin poştă, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, denunţul său împotriva liderul Alianţei "Sed Lex", care a fost primit şi înregistrat joi la DNA, sesizarea fiind trimisă prin poştă marţi.

Livia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA),, a declarat că, până miercuri, nu a fost înregistrată vreo sesizare a fostului vameş Marius Ungureanu, care l-a acuzat de fapte de corupţie pe liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica.

Marica este verificat şi de ANI, alături de alţi 15 lideri sindicali, pentru a afla dacă şi-au dobândit nejustificat averile. Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadăr, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruia şi Ion Popescu sunt achetaţi, de miercuri, de Agenţia Naţională de Integritate.

Şi aceste verificări au loc în urma declaraţiilor publice făcute de fostul vameş Marius Ungureanu referitoare la faptul că liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mită pentru a promova şi menţine unii angajaţi în vămi.

×
Subiecte în articol: Vasile Marica DNA sesizare ungureanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close