Antena 3 Actualitate Ungureanu: Am senzația că reforma nu a început niciodată în Poliţie. Mă voi implica personal

Ungureanu: Am senzația că reforma nu a început niciodată în Poliţie. Mă voi implica personal

de Antena3.ro    |    23 Feb 2012   •   13:27
Ungureanu: Am senzația că reforma nu a început niciodată în Poliţie. Mă voi implica personal Foto: Intact Images
Premierul Ungureanu i-a atenţionat pe reprezentanţii Poliţiei Române că se va implica personal în schimbările care trebuie efectuate în structura instituţiei, inclusiv în ceea ce priveşte selecţia şi promovarea cadrelor, informează Mediafax. Prim-ministrul a făcut această declarație deoarece are senzaţia că reforma nu a fost niciodată începută în acest domeniu.
 
Prezent la bilanţul activităţii Inspectoratului General al Poliţiei Române pe 2011, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a arătat că procesul de reformă nu presupune doar concedieri şi reorganizări de organigrame, ci profesionalizare şi introducerea unor standarde de calitate în activitate.
 
Şeful Guvernului a transmis poliţiştilor că este nevoie să schimbe "faţa Poliţiei" dacă nu sunt mulţumiţi de propria imagine în rândul populaţiei, problemă generată inclusiv de imaginile cu poliţiştii aduşi în cătuşe în faţa organelor de cercetare penală.
 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close