Unirea Urziceni - Gloria Bistriţa 3-0. Ialomiţenii o obligă pe Dinamo să câştige cu CFR Cluj (VIDEO)

01 Mai 2009   •   20:09
Unirea Urziceni - Gloria Bistriţa 3-0. Ialomiţenii o obligă pe Dinamo să câştige cu CFR Cluj (VIDEO) dacian varga

Primul loc al clasamentului Ligii I va fi ocupat pentru o zi de surpriza Unirea Urziceni, după ce echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu uşurinţă în prima partidă a etapei a XXVIII-a în faţa Gloriei Bistriţa. Echipa ardeleană a încasat trei goluri, marcate de Galamaz, Varga şi Rusescu, şi se teme acum de retrogradarea în Liga II.
Clasamentul arată incredibil de bine dacă eşti suporter al Unirii Urziceni. La un punct în faţa lui Dinamo, Unirea speră acum ca formaţia din Ştefan cel Mare să se încurce în derby-ul din "Groapă" cu CFR Cluj şi este foarte aproape de obiectivul pe care Mihai Stoica îl declară cu încăpăţânare: locul al cincilea.
Doar 25 de minute au trecut până când Unirea a deschis scorul. După o lovitură liberă de pe dreapta, căpitanul George Galamaz a deshis scorul cu siguranţă şi a dat încredere echipei sale.

Minutul 78 a adus şi dublarea avantajului pentru Unirea, după ce Brandan a centrat într-o zonă care părea moartă, dar inspiraţia lui Dacian Varga a făcut ca tabela să se modifice din nou. Fotbalistul venit de la Sportul Studenţesc a înscis din plonjon cu o execuţie care părea imposibilă.

Raul Rusescu a închis tabela nouă minute mai târziu şi Unirea Urziceni abordează cu mare încredere ultimele şase etape ale acestui final de campionat.
Antena3.ro

Parteneri
x close