Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai periculoşi interlopi le râde în nas autorităţilor. Sandu Geamănu postează poze din închisoare pe Facebook

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi le râde în nas autorităţilor. Sandu Geamănu postează poze din închisoare pe Facebook

Unul dintre cei mai periculoşi interlopi le râde în nas autorităţilor. Sandu Geamănu postează poze din închisoare pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Aug 2013   •   13:10

Sandu Geamănu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi, condamnat la 25 de ani de puşcărie pentru omor deosebit de grav, le râde în nas autorităţilor. Are telefon mobil şi cont pe Facebook şi îşi coordonează oamenii dincolo de gratii. A postat chiar fotografii din celula sa din  Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova.

Sandu Geamănu este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Şi de acolo şi-a făcut cont de Facebook. A postat pe internet, cu ajutorul unui telefon mobil, fotografii din închisoare. S-a fotografiat în mai multe ipostaze: marinar, cu mănuşi de box în mână şi cu biblia pe masă. 

Sandu Geamanu a fost arestat pentru implicarea in jaful şi asasinatul din Prelungirea Ghencea. Atunci, spun procurorii, Sandu Geamănu şi doi locotenenţi au intrat peste un bătrân în casă să fure, la pont, 2,5 miliarde de lei vechi. Pentru că bătrânul nu spunea unde sunt banii, a fost bătut până la moarte.



Între timp, Sandu Geamănu afirma că "s-a lăsat de rele" şi că "în închisoare mi s-a arătat Iisus care mi-a spus că dacă voi continuă, aşa o să mor". Aşa că Geamanu şi-a transformat casa din Chitila în Biserica Penticostală, iar el a devenit preot al comunităţii, propovăduind Mântuirea. Cu toate acestea, el este în continuare cercetat pentru numeroase fapte cu violenţă.

Sandu Geamănu, unul dintre liderii clanului "Gemenii", ar fi fost implicat în celebrul furt al maşinii lui Gigi Becali,  în Afacerea "Portbagajul", a fost acuzat că ar fi în spatele asasinării lui Nicu Pământ şi Puiu Tănase, că a împuşcat un om într-un cazino şi că şi-ar fi aruncat soţia - pe Izabela - pe geam, de la etaj, oficial fiind vorba de sinucidere sau accident. 



×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close