Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. O fetiţă a murit în explozia din Piteşti

UPDATE. O fetiţă a murit în explozia din Piteşti

UPDATE. O fetiţă a murit în explozia din Piteşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2013   •   10:40
Update 10:40 - O fată de 7 ani a murit în explozia şi incendiul dintr-un bloc de locuinţe din Piteşti. Potrivit pompierilor, copila de şapte ani a fost găsită moartă în apartamentul în care a avut loc explozia, sub o mobilă.

"Este o fetiţă de şapte ani, decedată, găsită în apartament după stingerea focului. Era sub mobilier se pare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, lt. Mădălina Epure.

-------------------

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în urmă cu puţin timp, într-un bloc de locuinţe sociale, din Piteşti. 
 
Zeci de locatari au fost evacuaţi. Cel mai probabil explozia a avut loc în urma unei acumulări de gaze.
 
Mădălina Epure, purtător de cuvânt ISU Argeş, a declarat, pentru Antena 3, că explozia a avut loc într-un apartament şi o persoană din acel apartament este rănită: "Nu pot să vă spun cât de grave sunt arsurile, a fost transportat la spital. Restul persoanelor au fost evacuate. Şi în acest moment este foarte mult fum în clădire. Încă se lucrează, incendiul este localizat dar încă se lucrează la stingerea lui."
 
În urma exploziei, o femeie a fost rănită suferind arsuri de gradele unu şi doi şi urmând să fie transportată la spital, iar cinci persoane au fost intoxicate cu fum.
Primele date ale pompierilor arată că exlozia a avut loc în cartierul piteştan Războieni, la blocul G1, pe scara C, o clădire de locuinţe sociale.
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari intervin pentru stingerea incendiului, cu patru autospecuale cu apă şi spumă.
Primele date arată că explozia s-ar fi produs în urma unei acumulări de gaze, în timp ce o persoană a încercat să aprindă aragazul.
Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, a declarat că, împreună cu primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, va căuta soluţii pentru cazarea locatarilor din blocul afectat de explozie.
 

×
Subiecte în articol: incendiu explozie evacuare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close