Antena 3 CNN Actualitate Ursul care l-a omorât pe Mihai Cadar, tânărul cioban ucis în pădure, a fost găsit mort de vânători

Ursul care l-a omorât pe Mihai Cadar, tânărul cioban ucis în pădure, a fost găsit mort de vânători

A fost găsit mort ursul care l-a omorât pe Mihai Cadar, tânărul cioban ucis în pădure, lângă o stână de la limita judeţelor Mureş, Harghita şi Suceava.

Ursul care l-a omorât pe Mihai Cadar, tânărul cioban ucis în pădure, a fost găsit mort de vânători
Sursa foto: Facebook | monitoruldedorna.ro
de Alin Tarnovschi    |    03 Aug 2021   •   11:39

Ursul care a omorât un cioban și a atacat un altul în apropierea unei stâni aflate la granița dintre județele Harghita și Suceava a fost găsit mort în pădure, în această dimineață.

Din primele informații, ursul nu ar fi fost împușcat, iar în imediata apropiere s-au găsit o șapcă și o pălărie.

Chiar în aceste momente, autoritățile se deplasează la fața locului pentru ridicarea și examinarea animalului sălbatic.

Vânătorii care s-au deplasat în pădurile din zonă pentru a elimina respectivul exemplar de urs, existând un ordin semnat de eliminare ca urmare a tragediei petrecute în seara de 23 iulie, au fost cei care au găsit ursul mort în pădure, notează monitoruldedorna.ro.

Autoritățile nu exclud posibilitatea ca ursul să fi fost rănit chiar de către ciobanul omorât, întrucât acesta avea asupra lui o bărdiță.

El este tânărul cioban omorât de un urs în Mureş: "De Arthur ştie toată Europa, de Mihai ştie doar familia lui"

Totuşi, cauza va fi stabilită după examinarea de specialitate.

Mihai Cadar avea 26 de ani şi lucra ca cioban la o stână din Harghita, el fiind din judeţul Mureş. Vineri, pe 23 iulie 2021, Mihai a mers împreună cu un coleg să sperie un urs care atacase o vacă.

Ursul a devenit violent şi i-a atacat pe cei doi bărbaţi. Primul atacat a fost colegul lui Mihai, acesta fiind sfâşiat pe faţă, mâini şi piept de bestia dezlănţuită. Mihai a încercat să îl ajute, însă a fugit în pădure atunci când ursul l- a atacat şi pe el.

Sâmbătă dimineaţă, pe 24 iulie 2021, Mihai a fost găsit mort, la aproximativ 300 de metri de locul în care ursul l-a atacat pe el şi pe colegul său.

×
Subiecte în articol: MIhai Cadar
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close