Antena 3 CNN Actualitate Vadim, către executorul judecătoresc: "Porcilor! Vagabonzilor! Pe mine nu mă scoateţi"

Vadim, către executorul judecătoresc: "Porcilor! Vagabonzilor! Pe mine nu mă scoateţi"

Vadim, către executorul judecătoresc: "Porcilor! Vagabonzilor! Pe mine nu mă scoateţi"
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Noi 2010   •   11:41

Corneliu Vadim Tudor şi-a ieşit din fire în timpul procedurilor de evacuare a membrilor PRM din sediul aflat pe strada Emil Zola. Preşedintele PRM a ţipat la executorii judecătoreşti, i-a insultat şi a spus că refuză să părăsească sediul. Mai mult, el l-a acuzat pe şeful statului că se află în spatele demersului privind evacuarea PRM din sediul central.

„Porcilor! Sunt falsuri în acte publice şi veţi înfunda puşcăria. Termină să ne mai insulţi inteligenţa. Vagabonzilor! Faceţi ce vreţi! Pe mine nu mă scoateţi. Vreţi violenţă? La violenţă eu răspund cu violenţă. Băsescu nu pleacă decât călcat în picioare? O să-l calc în picioare! Fir-ar mama lui a dracu`! Cu slugile lui hoaţe cu tot!”

Liderul PRM l-a învinuit pe preşedintele Băsescu pentru situaţia în care se află partidul pe care îl conduce. „Ideea lui Băsescu este să dea afară PRM din sediu şi să-l destructureze”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

 
 

  "Sunt peste 5.000 de crime cu autor necunoscut şi justiţia română se ocupă de PRM şi de Vadim Tudor", a declarat anterior liderul PRM.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close