Antena 3 CNN Actualitate În plin val 5, o secție ATI COVID performantă se închide

În plin val 5, o secție ATI COVID performantă se închide

În plin val 5, o secție ATI Covid performantă se închide.

În plin val 5, o secție ATI COVID performantă se închide
Sursa foto: John Moore/Getty Images
de Andreea Cigolea    |    18 Ian 2022   •   12:39

”Ferește-ne Hipocrate de prieteni! În secția ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viață. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie și extaz, medicii și personalul medical din secția ATI COVID au ieșit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită și inimoasă de profesioniști a scris istorie”, așa își începe postarea primarul din Mioveni, județul Argeș, Georgescu Ion.

Primarul sugerează că motivul pare a fi o decizie de revocare a detașărilor unor medici.

”Din păcate, vom intra în istorie drept cea mai modernă și performantă secție ATI COVID din România, pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputință, ci din frustrare tipic românească.

Prin deciziile de revocare a detașărilor coordonatorilor secției ATI COVID de la Mioveni s-a reușit contraperformața la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziție. Dar au reușit, acum, prietenii.

Nu concepem să renunțăm la acest proiect care funcționează cu rezultate extraordinare și în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiați aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanță Spitalului Mioveni și, implicit, reducând sansele la viață pacienților?”, adaugă primarul.

 

×
Subiecte în articol: Mioveni COVID-19
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close