Antena 3 CNN Actualitate Valea Prahovei a fost paralizată joi de un blocaj feroviar

Valea Prahovei a fost paralizată joi de un blocaj feroviar

Valea Prahovei a fost paralizată joi de un blocaj feroviar
21 Oct 2010   •   20:01

Valea Prahovei a fost paralizată, joi, şase ore de un blocaj feroviar. Traficul între Predeal şi Valea Largă s-a oprit, după ce un utilaj manevrat greşit a rupt un fir de înaltă tensiune. În gări, călătorii şi-au pierdut răbdarea. Şapte trenuri au avut întârzieri de până la 420 de minute.

Totul, din cauza unei manevre greşite, la Valea Largă. Un utilaj a rupt un fir de înaltă tensiune. Între Valea Largă şi Predeal, trenurile au stat şase ore.

“Aveam o mică afacere de făcut la Câmpina şi am întârziat. Am pierdut tot, toate legăturile. De la 08:30 stăm aici, dar e posibil? Sunt oameni bolnavi. Nu ne-a anunţat nimic, că vine, că vine. Dar când vine? Să înnopteze, asta aşteaptă?”, au spus oamenii.

Aceeaşi situaţie şi în alte staţii. Angajaţii CFR erau la fel de derutaţi ca şi pasagerii. Călătorii mai cu dare de mână s-au orientat repede spre microbuze.

Avaria de la Valea Largă a fost remediată abia după-amiază. Trenurile au circulat mai întâi pe un fir. Pe celălalt, mecanicul unui personal avea probleme. O parte din călători au fost preluaţi de un rapid.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close