Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Un învăţător a venit beat la şedinţa cu profesorii

Vaslui. Un învăţător a venit beat la şedinţa cu profesorii

Vaslui. Un învăţător a venit beat la şedinţa cu profesorii
Sursa foto: Foto: garfiiield.blogspot.com
11 Mai 2011   •   22:56

Învăţământul duhneşte a alcool la Vaslui. La o şedinţă cu sute de profesori din judeţ, un învăţător parca venise direct de la cârciumă. De faţă cu inspectorii şcolari, a recunoscut că a luat un şpriţ la... micul dejun. Iar colegii lui spun că are acelaşi meniu şi inainte de orele de curs.

Mers clătinat, un rânjet pierdut și tentative nereușite de a agăța femei. Sunt cele trei indicii că acest învățător a băut cam mult. Al patrulea ni-l confirmă chiar domnul învățător.

O aromă puternică pe care au simțit-o și inspectorii de la ședință.

"Vi se pare normal să vă duceți la ore ameițit?  Să le predați copiilor? Ce le spuneți dumneavoastră astăzi?, a intrebat unul din inspectori.

"E, v-aș spune o întrebare, chiar dacă filmează, mă doare în... nu știu unde mă doare pe mine. Ai văzut vreun preot să meargă cu cartea în mână? În 36 de ani, eu știu lecțiile pe de rost", a răspuns dascălul amețit.

Colegilor învățătorului le vine să intre în pământ de rușine.

"Vom lua măsuri pentru scoaterea lui din învățământ, întrucât cu asemenea învățător nu putem face un învățământ serios", a declarat Vasile Ursanu, inspectorul general din Vaslui.

 


×
Subiecte în articol: beat sedinta profesori comuna
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close